Saturday, May 24, 2014

Analog salon - smykker

Torsdag aften afholdt vi endnu en Kreativ Salon - denne gang med temaet Smykker.

Jeg ved ikke med jer andre, men jeg havde en fabelagtig hyggelig aften :-) i  godt selskab, med inspirationen og udførelse af adskellige stykker tingeltangel :-)

I 'sharing economy' sammenhæng har jeg hørt det før; et fremmed menneske er kun fremmed indtil man har haft en samtale, og det er lige akkurat det jeg holder så meget af ved salonerne - at vi ikke er fremmede mere end et sekund eller to - derefter er vi åndsfæller, ligesindede, del af det samme kogekar som jeg er så lykkelig for at plaske rundt i.

Det er stort, og jeg er rørt til fars.

Og så skete der noget andet i torsdags ...

Misforstå mig ikke; jeg holder af de sociale medier ligeså meget som den næste blogger/ instagrammer/ facebooker/ tweeter/ endomondoer/ ..., -heck! Jeg er her lige nu. Men torsdag aften var jeg, og alle de andre salondamer, Dér! Til salon. Ikke til 'fortællingen om Salon', men rent faktisk til stede. Ikke et billede blev taget, ikke et tweet eller opdatering blev begået. Istedet var vi sammen. Med os. Og med perler, neylonsnor, træbrædder (!), broderegarn og portvin. 

TAK! Endnu engang, for at være til stede, og for gavmildt at dele ud af jer selv :-)

Jeg håber vi ses igen.


Nåja; et andet møde der foregik torsdag var mellem Pernille og mig; vi har nemlig sat datoer for nye saloner i efteråret. Hold øje med bloggen her eller tilmeld dig nyhedsfræseren her til højre, og få besked så snart vi lægger datoerne ud :-)


2 comments:

  1. Det var en skøn aften. Befriende ikke at skulle spekulere over sit næste hashtag, men i stedet være lige der hvor vi var. Glæder mig til næste salon, har allerede købt viskedrøn; for big mistakes!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fedt du også hyggede dig :-) Jeg glææder mig til næste gang! Nu udstyret til værktøj og viskegummi :-)

      Delete