Wednesday, April 2, 2014

Post Perle-Salon

Anden omgang af Mühlbach & Clemmensens Kreative Saloner løb af stablen i torsdags. Denne gang var temaet Perler; stuen var fuld af glade perleentusiaster; det var en forrygende hyggelig aften! Jeg lavede denne bis-basse (og nogle freestyle farvedimser). Bien er fra et fabelagtigt site med broderimønstre; du kan se dem alle her.
Vi havde også en fotograf og en journalist på besøg - mere om det senere, når magasin og billeder er ude i verden :-)

Tak til alle for at gøre endnu en af Salonerne til en fest. Næste gang står den på Art Journalling – torsdag den 24. april – står du på venteliste, så hold dig endelig klar; vi har godt gang i ventelisterne :-)

Udover, at det er kæmpehyggeligt at møde nye mennesker, og at være analog sådan en aften, er noget af det fede ved salonerne også, at det sætter så meget mere igang. Jeg er, både denne gang og sidste, fortsat med henhv. papir og perler hjemme. I lørdags blev det til en ørn i miniperler (!) og efter papirsalonen denne:

 ... det er svært at holde op igen!

Og så blev det da april! Med sol og varmegrader og små blå blomster piblende op af den bløde muld.
. . .

Thank you for yet another great Creative Salon - this one bead-themed. I made a bee (se the link to emboidery pattern here, and many more patterns here.
We had the company of both a photografer and a reporter who's doing a piece on our Salons for a Danish magazine; more of this later :-)
Happy April :-)

1 comment: