Tuesday, March 11, 2014

Journal IV

Fandt et par påklædningsdukkeark i gemmerne :-) Jeg arbejder stadig i den lille Moleskine. Hurtighurtig – vupvup, ikke så meget tænke, bare lime.

...når altså ikke jeg strikker denneher: Beehive fra Craftsy. Eller, altså, nu er jeg kæk og skriver »strikker«, som om jeg næsten bare mangler at hæfte ender, men det er jo en gammel løgn, er det! For opskriften siger at jeg skal Wrappe and Turne, og det ved jeg overhovedet ikke hvordan man gør! Foreløbig har jeg lavet en strikkefasthedsprøve (det er jo også at strikke) ;-)

Nå ja, og så lytter jeg til hendeher: Kat Edmonson. Iiihh!

. . . . . . .

Found a couple of old cutout sheets, still working in the little Moleskine. Swoop-swoop, without over-thinking, just glueing.

...when I'm not knitting this: Beehive by Craftsy. Well, am knitting (present tense) may be overselling it, I ran into some trouble decoding the recipe. You see, it wants me to Wrap-and-turn, and I haven't the slightest idea how to do that! So for now, I have done the gauge test.

Oh yes, and listening to Kat Edmonson. we-heee!

6 comments:

 1. love these pages, the mushroom head is great!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, Sara :-) There are so many great motifs in nature and science books :-)

   Delete
 2. Åååh hvor jeg dog glæder mig til den dag jeg holder op med at tænke og bare kaster mig ud i det;))
  Super fin og enkel hun er.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :-) Tak; Ja, egentlig sjovt at det er sådan det er. Bøgerne her er en virkelig effektiv øvelse i det.

   Delete
 3. Jeg MÅ også i gang med det papir igen, går og drømmer om at sortere mit papir (læs: stumper og stykker jeg har samlet i årevis) i farver. Måske det kunne inspirere mig. Åhhhhh, den tid, eller mangel på samme altså!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh ja, antallet af timer og antallet af ideer, ønsker og drømme går heller ikke rigtig op i min verden ;-) Jeg gad fx godt brodere mere, ligesom du gør. Suk, alt det dejlige man kan bruge sin tid på :-)

   Delete