Monday, August 19, 2013

Of Summer, and Thoughts on blogging

A perfect Summer vacation! No less. I hope your Summer has been just as wonderful, and that you've had time to enjoy time and loved ones.
---
I haven't been posting much lately, not because I didn't find the time, but because I've been thinking ... Wondering—what it is that I'm doing here. I would like to start somewhere else:

We had a booth at the local flee market this Summer, and while we were selling our old stuff there, it struck me that the flee marked–»feel« had changed as opposed to previous years. Years ago, flee markets were special, you could make rare finds and bargains, but today, flee markets are everywhere, every weekend, Summer and Winter, good finds are rarer (and there are clothes everywhere).
Perhaps there are more sellers than buyers! 

I've been wondering if the same goes for blogging? If maybe, in the explosion of numbers of bloggers over the last couple of years, there are now more posters than readers? 
If I myself, have turned into more of a poster than a reader? (To be honest, I »read« Pinterest more than I read blogs!)

Time changes stuff. Stuff evolve. Shape into new shapes. 
I'm not opposed. Just considering how I fit into this. If I still fit. Or if it's time for me to change too ...

16 comments:

 1. Jeg håber bestemt du bliver ved med at blogge. Både om dit erhverv, dine skønne billeder og fra ferier. Det er til stor inspiration for mig ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Charlotte, det er præcis det jeg holder vældig meget af ved denne »digitale tilstedeværelse« - at dele og blive inspireret. Måske det er formen jeg er begyndt at stille spørgsmålstegn ved. På egen banehalvdel, forstås ;o)

   Delete
 2. Jeg kan godt forstå dine overvejelser, for der er virkelig mange blogs! Jeg synes din blog er skøn!Men jeg kan sagtens flytte "med" dig over på Instagram eller Pinterest.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak kære Tina, hvor er det sødt af dig. Jeg aner ikke hvad der skal ske, men jeg har tænkt så meget over det det seneste lange stykke tid at det var tid til at dele mine overvejelser.

   Delete
 3. Kære C, Jeg har samme følelse, og som altid sætter du så fine ord på det! Tid til forandring! KH og tanker herfra!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, der er sket noget, er der ikke? Kan du også mærke det? Kh - jeg håber alt er godt hos dig.

   Delete
 4. Jeg synes dine indlæg er værd at vente på og forventer ikke mere... Lidt men godt - sådan skal det være!!
  : )

  ReplyDelete
 5. Ever since reading your book, Scraps, I've loved reading your blog and seeing your wonderful photos. Very inspiring. It seems like everyone has a blog, but not everyone has a blog worth reading. Yours definitely is worth reading.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much. I am so happy that you have found inspiration in our book, and thank you so much for your kind words on the blog too!

   Delete
 6. personally, i am dedicated to blogs! i love your blog very much!
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! Also for your input on blogging in general :-)

   Delete
 7. Kære Christine.
  Jeg forstår dine tanker.
  Du skal selvfølgelig følge dit hjerte og blogge (eller ikke?!), som du lyster, men jeg vil dog fortælle, at din blog er en af mine største favoritter her i den store blogverden. Du tager smukke billeder og skaber meget inspirerende kreationer. Jeg beundrer dine værker og finder mange idéer og tanker ud fra det, du viser frem på din blog.
  Hvad du end finder på, vil jeg gerne blive ved med at følge din vej.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kære Emilie, Tak fordi du tager tid til at besøge, og for dine ord! Jeg er stadig ikke spor afklaret, men er ikke holdt op med at poste. Måske den største ændring er indeni - noget med at rydde op på loftet selvom de fleste kommer på besøg i stuerne ;-) Jeg ved det ikke. Tak ihvertfald. For din mening og for din blog!

   Delete
 8. Åh kære Christine, jeg er også VILD med din blog!! Men har også ligesom du mærket at der er sket noget i blogland, bare på det år jeg har blogget..... Tror klart at de andre platforme er en del af forklaringen, og så får man ikke altid lige fulgt med der hvor man plejedede at læse med og kommentere og ja så bider det sig selv lidt i halen. Er også selv blevet BIDT af instagram og pinterest :-) så vi må se hvor det hele bevæger sig hen. Men skønne billeder og dejlige indlæg du laver.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kære Mette :-) Tak - Hvor er du sød. Der er flere der har sagt at de godt kan mærke der er sket noget. Og jeg tror du har ret i at de mange muligheder klart betyder noget. Og det er jo GODT! Jeg ææælsker også Pinterest! Ville ikke undvære. Og jeg kan heller ikke finde ud af ikke at poste på bloggen ;-))) Jeg ved ikke hvad der kommer til at ske. Måske det mest kommer til at ske inde i knolden ;-) Tak for dine ord, og for dine skønne blogposts :-)

   Delete