Friday, January 2, 2015

December

Pernille og jeg var til 2 workshops i december, som jeg ikke fik tid til at vise i al december-ræset. Ræs, kun fordi jeg så gerne ville holde lang juleferie. Og det gør jeg, skulle jeg hilse og sige :-) Holder ferie, altså. Ikke ræser.

Den ene var hos d'damer Bendix & Schjerbeck fra Edition Poshette, med gæsteoptræden af kalligraf Betty Soldi. Fantastisk inspirerende aften, med de mest gavmilde og hjertlige værtinder.
Pernille og jeg var ved at flyde over af begejstring over al det vi fik; oceaner af inspiration, smukke ideer, søde mennesker ...
 og så fik vi lov at skrive på alt muligt!! På papir, på julekugler, på glaskugler. Med snirkler og snørkler ...
kyndigt guided af skønne og kamp-dygtige Betty Soldi.

Ganske få dage efter, høje på input-drugget, var vi til en anden juleworkshop - denne gang hos Rie Elise Larsen. Og bedst som vi troede, at det ikke ku' blive bedre, blev det!!!

Jeg nåede kun at tage ganske få billeder; for Rie og hendes partner Mette var simpelthen så megasøde at snakke med, og vi skulle lave så mange fede, fabelagtige ting, at der bare ikke var hjernekapacitet nok i Christine til også at dokumentere :-D

Så I må nøjes med dette snapshop af min fortolkning af »Jule-uro« og »Kogle med pynt«. Vi lavede også en ugle. Pernille gjorde den efter derhjemme; den kan man se på Mühlbach & Clemmensens insta-samling :-) TAK! til Rie og Mette - vi glæder os til at se jer igen :-)

Det var også i december, at Poul Lange berigede de Mühlbach-Clemmenske Saloner med et besøg og et to timers billedeforedrag med hans collager og bogomslag. Vi endte med at være 20 glade og inspirerede mennesker i vores stuer på Christianshavn.Og sidst, men ikke mindst fik jeg dimset lidt julekorts. Happy Holidays! :-)
Pernille and I went to two workshops in December. I didn't have the time to share i December, only because I so wanted to have a long Christmas holiday.

First workshop was with Bendix & Schjerbeck from Edition Poshette, with guest appearances by calligrapher Betty Soldi. Great inspirational evening, with the most generous hostesses.
Pernille and I was about to overflow with excitement about all we got; oceans of inspiration, beautiful ideas, nice people. Plus the fact that we were allowed to write on everything!! On paper, on Christmas baubles, on globes.

A few days later, high on input-drug, we went to another Christmas workshop - this time with Rie Elise Larsen. I only managed to take a few pictures; Rie and her partner Mette was just so kind, and we made so many cool, fabulous things, there was just not enough brain capacity in Christine to document as well :-D

It was also in December Mr Lange enriched Mühlbach & Clemmensens Salons with a two-hour lecture with his collages and book covers. 

And last but not least I made this years Christmas cards. Happy Holidays! :-)


2 comments:

  1. Ej for pokker hvor ser det modbydeligt inspirerende ud!!!! Det svier lidt fordi det for 3. År i træk er lykkes mig at gå glip af Simone bendix juleklippe arrangement....... Så nu er jeg nødt til at vide: hvor finder du info om disse spændende events? PS: det ser fantastisk ud altså! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det VAR fabelagtigt inspirerende! Superfedt at være med begge steder. Og som med så meget var det ren og skær tilfældighed, at jeg opdagede dem i tide. Svine-held! :-)

      Delete