Monday, January 6, 2014

Kreative Saloner

”Åhhhh, hvis jeg dog bare havde mere tid til at 

a)    brodere
b)    lære at lave origami
c)    læse alt af Leif Panduro
d)    all of the above.«

Pernille og jeg taler utrolig meget om alle de ting, vi gerne vil have gjort. Eller blive bedre til. Eller lære.
Men ligesom alle andre ræser vi afsted i hamsterhjulet med deadlines, der skal nås, børn der skal hentes, mad der skal købes ind til, nullermænd, der skal fejes ind under sofaen, mænd, der skal elskes og afsnit af Orange is the New Black, der skal ses.
Og det der med at lære at lave en fransk knude ordentligt, det kommer ligesom altid nederst på listen.
Vi ved, at der er mange, der har det ligesom os. Og vi ved, at der findes en masse kreative, dygtige kvinder derude i krea-land, der ved en hulens masse om ting, vi ikke ved noget om.
Derfor sætter vi nu inspiration og kreativitet på skemaet! Fordi vi også ved, at hvis ikke vi afsætter tid til det og skriver det ind i kalenderen, så får vi det ikke gjort.

Vi præsenterer derfor:

MÜHLBACH & CLEMMENSENS KREATIVE SALONER


I 1700-tallet samledes tidens æstetiske og litterære ånder som bekendt i saloner i Paris, hvor de filosoferede over tidens strømninger, mens de – nippende til portvinen – flød ud i de bløde veloursofaer.

Vi er sikre på, at der er en masse kreative pendanter til Kamma Rahbek og Johanne Luise Heiberg derude. Og vi vil gerne invitere jer ind i vores salon.
Vi lægger hyggelige, inspirerende lokaler til. Vi smider måske også en småkage på bordet. Men derudover står I (vi) selv for det hele. Vi sætter forskellige temaer, du medbringer selv dine materialer. Og så gælder det om at give, give, give. Øse af sine erfaringer, dele med andre ligesindede nørder, blive inspireret, lære nyt, hygge sig, grine og få noget af alt det man normalt bare drømmer om at få gjort fra hånden. Det koster ikke noget. Andet end viljen til at dele ud med åbent sind. Så gør vi det samme.

Nedenfor har vi samlet en række emner, som vi selv kunne tænke os at udforske sammen med jer. Andre idéer modtages gerne.
Hvis du har lyst til at deltage i en eller flere af nedenstående saloner, så send en mail til Pernille eller Christine med navn, adresse og telefonnummer. Tilmelding er nødvendig – der er begrænsede pladser.

Kreative saloner:
Sidste torsdag i februar kl. 19-22.00: Lavet i papir Ikke flere pladser
Sidste torsdag i marts kl. 19-22.00: Perleplader få pladser tilbage
Sidste torsdag i april kl. 19-22.00: Art Journalling Ikke flere pladser
Næst-sidste torsdag i maj kl. 19-22.00: Smykkefremstilling Ikke flere pladser
Sidste torsdag i juni kl. 19-22.00: Håndlavede stempler Ikke flere pladser
Sidste torsdag i juli: Sommerferie

Pris: Gratis. Men der er ingen, der tager det ilde op, hvis du tager en lille kage med.
Sted: Dronningensgade 73B, 1., 1420 Kbh K
Tilmelding er nødvendig. Husk navn, adresse og telefonnummer.


Husk! at tilmelde dig vores spritnye NYHEDSBREV og få masser af fif, how-to's, inspiration, ideer og direkte besked om nye arrangementer og kurser. Tilmeld dig øverst her på siden.

 Der er stadig få pladser til FORÅRETS COLLAGE WORKSHOPS! Læs mere her, og tilmeld dig ved at sende en mail til mig eller Pernille, med dit navn og adresse, og den dato du ønsker at deltage! Vi glæder os til at se dig.

- - - - - - - - - - - -
Pernille and are are launching »Creative Lounges«, a way to meet and share creative ideas, and get crafting together :-)

send en mail til mig eller Pernille, med dit navn og adresse, og den dato du ønsker at deltage! Vi glæder os til at se dig. - See more at: http://christineclemmensen.blogspot.dk/#sthash.d9Co0Gs3.dpuf

9 comments:

 1. Avra, det gik godt nok hurtigt med at få fordelt pladserne. :-)
  Det lyder som et spændende initaitiv, og jeg håber, du/I vil dele lidt af den inspiration, I får fra hinanden.
  Rigtig god fornøjelse.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det kan du tro! Både på nyhedsbrevet og sikkert også her.
   Tak! :-)

   Delete
 2. Æv, jeg ville godt nok gerne have været med i februar, men så må jeg jo bare tage mig sammen og gøre det selv, selv�� der er noget der tyder på at vi er mange som gerne vil cære i kreative fællesskaber.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :-) Én meldte afbud, og du står øverst på ventelisten, så vi ses i februar alligevel :-) Jeg har også sendt dig en mail ;o)

   Delete
 3. Ej for pokker altså, havde så travlt med at starte på job efter ferien at jeg var alt for langsom på aftrækkeren - ville ha elsket at være med. Men måske blir der noget med tekstilt indhold (jeg kender nemlig nogen som laver noget yber spændende med serigrafi og broderi ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :-) Jeg håber vi ser dig efter sommerferien til nye saloner. Bliver det en succes, fortsætter vi. Og dér har vi netop bl.a "moderne broderi" og patchwork i hånden" på programmet :-)))

   Delete
  2. Wow, det lyder bare godt ��

   Delete
 4. Som jeg netop skrev til Pernille...jeg er også intersseret, men skulle da vist have fulgt lidt bedre med her ; )

  ReplyDelete
 5. Glæder mig til HAMA salon på torsdag, sender lige en mail med tlfnr. Osv.

  ReplyDelete