Sunday, December 16, 2012

In-betweener: Christmas Cake's ready

Six weeks ago I chopped, sliced, stirred and baked this year's Christmas Cake, and this weekend it was ready to be covered in marcipan and fondant, and decorated. I love making this cake, and I am giddy with anticipation when the first slice is cut—to finally see and taste the result of all these weeks of waiting (and brandy-drizzling).

Tina and I met Saturday to photograph, you can see a slice more at Clemmensen&Brok here.
:-)

6 comments:

  1. Så smuk :-)) Og tak for det søde julekort knus

    ReplyDelete
  2. I am amazed at this beautiful artistry. Wow.

    ReplyDelete
  3. Det må være svært at skære den første skive ! Den er så flot !

    ReplyDelete
  4. åh den er alt for smuk at skære i - kan du ikke bare nøjes med at se på den ;)

    ReplyDelete
  5. Så skal jeg da ellers lige love for, at der var nogen, der kom til Specialkøbmanden. (Havde de hørt om granatæblepulver, hihi?) Hvor er du vild. Hvordan har du skrevet bogstaverne?? Og lad vær at sig "Dem har jeg da bare skrevet med en pensel!"

    ReplyDelete